Цялото съдържание на този уеб сайт е обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права / ЗАПСП /.

Зареждането и отпечатването на отделни страници и/или раздели е позволено, само при условие, че не премахвате бележки за авторско право или други такива, свързани със собствеността и ползвате информацията единствено за лични цели.

Вие не можете да възпроизвеждате цялостно или на части, да променяте, да предавате по електронен път или друг начин, да свързвате или използвате за каквито и да е публични или търговски цели уеб сайта на РИТОН – П АД без предварително писмено съгласие на дружеството.

Всяко ползване, възпроизвеждане, промяна и др. на част или цялото съдържание – текст, графики, дизайн и други, без разрешение на РИТОН – П АД, съставлява административно нарушение и престъпление по смисъла на българското законодателство и ще бъде преследвано по предвидения от закона ред с всички произтичащи правни последици.

При желание да ползвате част или цялото съдържание на настоящия уебсайт, моля да се обърнете за информация относно условията към РИТОН – П АД по електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.